English Albanian French German Greek Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish Turkish
 facebook insta 

Palmers

STRETCH MARKS MASSAGE LOTION WITH VIT E 250ml STRETCH MARKS MASSAGE cream WITH VIT E 125ml
 strech marks massage lotion strech marks massage cream 
Sol.me kolagjen,Elastin,Vaj Argani, Shea gjalp etj Crem me kolagjen,Elastin,Vaj Argani, Shea gjalp etj

COCOA BUTTER VIT E SKIN THERAPY OIL FIRMING BUTER+Q10 315 ML
 skin therapy oil firming butter 
VAJ ME VIT.E GJALP KAKAO DHE VAJ ARGANI 150 ML FIRMING BUTER+Q10 315 ML

LIP BALM COCOA BUTTER FORMULA WITH VIT E 4g/.15 oz NURSING BUTTER 30g
 ultra moistuzing 2 3 days effective 
Lip per buzët me spf15. 450 Formula e Gjalpit të së Kakao Palmerit, Krem për gjirin e nënave me gjalpë të pastër Kakao dhe Pro Vitamina B51.1 oz