English Albanian French German Greek Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish Turkish
 facebook insta 

Rreth Nesh

Ermed shpk është një depo farmaceutike e re qe operon ne tregun Shqiptar qe prej viti 2015, me nje vizion dhe nje fryme te re , duke sjell risi si në mënyrën e menaxhimit dhe atë të produkteve me cilesore qe ofron.

Stafi dhe eksperienca jonë që daton prej vitit 2000 në fushën e farmaceutikes, na jep përvojën e konsiderueshme dhe përpiqemi t’i japim të gjithë klienteve produktet më të mira, duke i përzgjedhur me shumë kujdes.

Ermed ofron një game prej mbi 300 produkte cilësore farmaceuitike.

Misioni Ynë
Rritja e pozicionit në treg përmes ofrimit të një game të gjerë të produkteve farmaceutike. Ermed e konsideron investimin në cilësi dhe në vlera, si një garanci për rritjen dhe ruajtjen e pozicionit të saj si një konkurrent i rëndësishëm në treg. Qëllimet tona të ardhshme janë të zgjerojmë dhe të përmirësojmë më tej pozicionin me profesionalizmin tonë.